september, 2022

30sep(sep 30)21:00(sep 30)21:00"Witch Club Satan"21:00 - 22:30

Mer

Arrangementsdetaljer

Witch Club Satan er konsert, teaterforestilling, høymesse og klimatoppmøte hvor tre aktivistiske hekser spiller opp til høylytt høytid. En nyfeministisk svartmetall-forestilling i 4 akter, et musikalsk, dramatisk rituale med ukjent virkning. Witch Club Satan skal vekke deg med urskriket som har bygget seg opp inne i oss. Målet er forandring – du skal aldri bli den samme igjen.
Norges fremste musikalske eksport, svartmetallen, er så mye mer enn en sjanger. Det er en rik og mangfoldig nordisk subkultur – teatralsk, aggressiv men allikevel subtil – og ekstremt mannsdominert. I kjølvannet av sjangeren har det også fulgt tragedier, med både mord og kirkebrenninger. Alt dette, inkludert mannsdominansen, tas opp i Witch Club Satan. Det er en historie om kvinner, hekser og urskrik. Om blod, ild og jord. Forestillingen involverer både skuespillere og publikum i et rituale som utforsker og utfordrer musikkens og teatrets transformative muligheter.
Lost and Found Productions ble grunnlagt av Nikoline Spjelkavik og Victoria Fredrikke Schou Røising i 2016. I duoens forestillinger utforskes grenseoppgangen mellom musikk og teater. Denne forestillingen, og bandet, er satt sammen i samarbeid med forfatter Johanna Holt Kleive.

Tid

(Fredag) 21:00 - 22:30

X