september, 2017

12sep(sep 12)20:30(sep 12)20:30Ledig plass - luftakrobatikk for voksne12-ukerskurs20:30 - 22:00

Mer

Arrangementsdetaljer

Come fly with us!

I denne klassen rommer vi ulike nivå innen luftakrobatikk og bygger oss et sterk fundament for å utforske og trene tissu (silk), ring og trapeze. Hver trening vil inneholde en kombinasjon av generell styrke, fleksibilitet og bevegelse på gulv, med luftakrobatikkens teknikk som utgangspunkt. Deltakerne vil kunne velge å spesialisere seg i et apparat, i tillegg til å lære seg generell teknikk i de tre ulike retningene.

Det vil være en stor mulighet for å lage en visning ved kurset slutt. Her kan deltakerne showcase hva de har lært til venner og familie. Dette er frivillig. Deltakerne vil uansett om de deltar på showcase eller ikke, lage en koreografi ut i fra innlærte teknikker og valgt apparat. Dette er for å forstå luftakrobatikk som en kunstform og kunne presentere den ut i fra eget ønske om oppnåelse.

Kurset er tilrettelagt for alle nivå, nybegynner til øvet. Treningene vil i tillegg tilrettelegges gruppen når instruktør møter dere. Instruktør vektlegger også artistisk og selvstendige uttrykk hos deltakere.

Instruktør er: Blythe Elizabeth Olson, artist og luftakrobat

12-ukerskurs med første trening 12. september 2017 og siste trening 28. november 2017.

Fra 16 år

Pris; 1500 kr (faktureres etter oppstart)

Bindende påmelding.

Påmelding her! 

Vi gleder oss til å treffe flere fremtidige luftakrobater, alle nivå!

Tid

(Tirsdag) 20:30 - 22:00

Sted

Blackboxen på Kulta

Arrangør

Kulta

X