october, 2021

07oktallday08alldayGratis høstferieaktiviteter(Hele dagen)

Mer

Arrangementsdetaljer

Scenekamp og nysirkus på Kulta! 


På Kulta kan du få et innblikk i hva scenekamp og nysirkus over et 2-dagerskurs! Ingen forkunnskaper, kom som du er!

Deltakelsen er gratis! Transport til kurssted må foresatte organisere selv, og er derfor ikke gratis. Ta med stor matpakke og drikkeflaske. Ta på klær du kan bevege deg i/treningsklær. På scenekamp trenger du også innesko. 

Sted/adresse: Kulta, Alfred hansensveg 26 (ved siden av Otium i Tromsdalen)

Påmelding gjør du her: https://forms.office.com/r/yVbgLuLWgs

TORSDAG 7.OKTOBER & FREDAG 8. OKTOBER
Aktivitet / Klassetrinn / Tid: “Nysirkus 4.-7. trinn” kl. 10.00 – 14.00

Deltakerne vil bli kjent med både teater- og sirkusfaget. Gjennom lek, moro og trening vil du lære ulike sirkusdisipliner, og forstå hvorfor kombinasjonen av teater og sirkus er viktig for å lage en forestilling. Vi vil blant annet prøve oss på sjonglering, akrobatikk og parakrobatikk, balanse, stylter, fleksibilitet og styrke. Samtidig vil vi leke oss med teaterfaget og øve på improvisasjon, konsentrasjonsøvelser, kreativitet og stemmebruk. I løpet av kurset vil deltakerne få muligheten til å sette sammen en liten visning for hverandre, med mål om å vise samspillet mellom teater- og sirkusfaget på en scene.

Maks 14 deltakere. 

TORSDAG 7. OKTOBER & FREDAG 8. OKTOBER
Aktivitet / klassetrinn / Tid: “Scenekamp 8.-10. trinn” kl. 11.00 – 15.00

Scenekamp er kunsten å lage kampscener for teater og film, med eller uten våpen. Scenekamptrening består av både kampteknikk, koreografiarbeid og skuespillarbeid. På dette kurset vil du lære grunnleggende teknikker for sverd og nevekamp. Scenekamp er en fysisk og morsom treningsform. Vi lover god stemning og action!

Maks 10 deltakere.

Tid

october 7 (Torsdag) - 8 (Fredag)

X