desember, 2021

15des(des 15)18:00(des 15)18:00En visning av TIPPORAMA18:00 - 19:00

Mer

Arrangementsdetaljer

Velkommen til en visning av TIPPORAMA
15. Desember kl. 18.00
16. Desember kl. 18.00
Sted: Kulta Blackbox
Gratis inngang
I høst har teatergruppen TIPPORAMA jobbet med tekst, med fokus på hvilke verktøy elevene kan bruke for å gå inn i og arbeide med teksten. Hva bør man tenke på, og hva er viktig for at en monolog/dialog skal berøre og bevege, både i forhold til seg selv og partner.
Gruppen har jobbet i par med ulike tekstutdrag, hvor målet ikke har vært selve visningen – men det å reflektere over tiden vi bruker på å analysere teksten direkte påvirker hva de tar med seg opp på scenen. Dette arbeidet er med på å gi elevene en forståelse for viktigheten av tekst- og karakterarbeid.
Gruppen består av 9 ungdommer i alderen 14 – 18 år. Emil Rodrigo Jørgensen har undervist elevene i samarbeid med Ine Bjørnsten. Emil ønsker å takke Ine for samarbeidet, som har gitt han muligheten til å arbeide på Hålogaland Teater i perioden september til november.
Det er to imponerte og stolte lærere som inviterer til visning, hvor alle er velkomne. Det er maks 50 plasser pr. visning med bakgrunn i smitteverntiltak. Vi legger til rette for trygge rammer for deg som publikum, hvor vi ber deg om å huske munnbind når du beveger deg i våre lokaler

Tid

(Onsdag) 18:00 - 19:00

X