Med hjertet i Tromsø - Tilstede i verden

Kurs i luftakrobatikk og sirkus for voksne

Oppstart 9. januar og 10. januar

KULTA arrangerer kurs for voksne i luftakrobatikk og sirkus.

​VOKSEN Luftakrobatikk mandager kl. 18:30 - 20:00 i 12 uker.

Kurset er med internasjonal instruktør, Marcela Viola fra Argentina. Hun spesialiserer seg i Tissue/silks, Trapez/ring og straps. Kurset vil inneholde en variasjon av disse disiplinene. Marcela er yogainstruktør i tillegg til luftakrobat, og vil dermed fokusere på riktig oppvarming og uttøyning tilpasset treningen i luft. Kurset vil gi deg et godt grunnlag i luftakrobatikk, samt styrke og fleksibilitet. Treningene vil være tilpasset deltakerne og samtidig kunne utfordre muskler som du kanskje ikke trodde eksisterte. Et spennende og unikt kurs i Nord-Norge. Begrensede plasser.

http://www.marcelaviola.com.ar/

VOKSEN Sirkus Tirsdager kl. 20:15 - 21:45 i 12 uker.

Kurset er med internasjonal instruktør, Raúl Vargas Torres, men som både snakker og forstår godt norsk. På dette kurset vil du få en introduksjon til sirkusverden. Ulike disipliner vil bli presentert som; akrobatikk, sjonglering, parakrobatikk, matteøvelser, fleksibilitet, styrke, balanse og fysisk teater, som er et godt grunnlag for presentasjon av sirkus på en scene. Begrensede plasser.
Som deltaker på kurs vil du møte et stort og spennende nettverk av treningsglade mennesker, og hvor KULTA legger til rette for mer trening hvis behov og mulighet for å delta i prosjekter, forestillinger, åpen scene etc.

Pris pr. kurs er 1500 kr.

Påmelding gjøres til svendsen@kulta.no - med navn, adresse og tlf.

Velkommen på kurs hos oss!