Med hjertet i Tromsø - Tilstede i verden

Som deltaker på aktiviteter på KULTA er disse punktene viktig å oppfylle:  

1. Sirkus og teatertrening er variert trening og alle må kunne delta på ulike områder i fagene. Noe vil alltid være artigere å trene på, men hvor deltakerne må følge instruktørens mål for treningen. 

2. Alltid gi beskjed om fravær. Gis direkte til instruktør på e-post eller sms. Kontaktinfo i elevkort eller under ansatte her på vår hjemmeside. 

3. Ha alltid på treningsklær. Garderobe i Blackboks kan benyttes for bytte av klær. For de som trener luftakrobatikk er bevegelige, passelige og heldekkende klær spesielt viktig, og da for å unngå brannmerker på armer og ben, samt at klær setter seg fast i utstyret. Luftakrobater bør også ha med ekstra lag med klær som kan beskytte ben og armer. Tykkere bukse, shorts over tights og leggvarmere. Områder som kan være lurt å beskytte er mage, rygg, armer og knær. Vi anbefaler også at luftakrobatene har et lite håndkle med. 

4. Alle smykker må av før trening, og til din egen sikkerhet. Samt skader på f. eks tissue og annet.

5. Sirkustreninger har høy intensitet, og det er derfor viktig at kroppen har fått mat i forkant av trening. Frukt kan være en lur ting å ha med for ekstra energi hvis behov.

6. Luftakrobatikk krever mye energi og instruktør anbefaler at deltaker spiser 1-2 timer før treningen og har med seg noe ekstra hvis behov.

7. Vannflaske!

8. Hvis deltaker ikke kan delta på prosjekter, forestillinger eller helgeøvinger - må det gis tidlig beskjed etter informasjon er mottatt. Som deltaker på gruppeaktivitet er alle avhengig av hverandre for å skape resultat. 

9. Hvis dere kjenner til ekstra behov hos deltaker som vil kunne påvirke treningene og gruppen, da må dere gi beskjed til administrasjon i forkant av oppstart. Da vil vi legge til rette og sette inn ressurser hvis behov. 

10. Hvis deltaker ønsker å si opp plassen midt i semester, må beskjed gis skriftlig til administrasjon. Det holder ikke å gi beskjed til instruktør muntlig. Våre faste oppsigelsesfrister er 1. mai (høstsemesteret) og 1. des (vårsemesteret). Semesteravgiften påløper hvis ingen oppsigelse er mottatt.